Skaperen av storslagne Brothers med nytt studio

Josef Fares jobber med et spill i samarbeid med EA.

Hazelight

Svenske Josef Fares startet karrieren sin med å regissere flere populære filmer, inkludert komediene Jalla! Jalla! og Kopps. For et par år siden hoppet han imidlertid over til spillenes verden, og skapte det vakre og mektige eventyret Brothers: A Tale of Two Sons.

Fares har heldigvis ikke tenkt å vende tilbake til filmen på en stund, for nå har han startet et nytt spillstudio bestående av kjerneteamet fra Brothers.

Teaser om nytt spill

Ikke så mye detaljer her.

Studioet heter Hazelight, og har allerede skaffet seg en utgivelsesavtale for sitt første spill. Electronic Arts-toppen Patrick Söderlund delte nemlig vår entusiasme for Brothers, og stilte ikke bare opp med budsjett, men også kontorplass hos Stockholm-studioet til EA DICE.

– Brothers fikk en overveldende mottakelse, og jeg er utrolig stolt av hva spillet har oppnådd. Hazelight er et studio jeg har startet sammen med kjerneteamet fra Brothers, og vi synes nå det er veldig spennende å jobbe med en ny spillopplevelse. Jeg setter også stor pris på vårt samarbeid med EA, de elsker konseptet og Hazelight har full kreativ kontroll, sier Fares selv.

Söderlund forteller at det nye prosjektet er ulikt alt han har sett tidligere, men kan ikke dele noen detaljer. I en liten teaser-film får vi se to menn ombord på et tog, men utenom å gi et lite inntrykk av stemningen sier den veldig lite om selve spillet.

Brothers: A Tale of Two Sons havnet forøvrig på fjorårsfavorittlisten til flere av oss Gamer.no-skribenter.

Siste fra forsiden