Er dette Blizzards nye spill?

Skikkelig katastrofe?

Storutviklerens neste prosjekt kan være avslørt.

Blizzard har svært mange jern i ilden. World of Warcraft er allerede ute, mens Starcraft II og Diablo 3 (bildet) er på vei. Det er imidlertid flere prosjekter som forbli hemmelig, men nå kan ett av de være avslørt.

Nettstedet Superannuation kan nemlig avsløre at Blizzard har varemerkeregistrert Cataclysm. Patenten dekker blant annet spill, musematter, onlinespill, tegneserier, strategiguider og klistremerker.

Cataclysm kan selvsagt være forbundet med en av de kjente seriene til utvikleren, men det kan også ha noe med en ny MMO å gjøre. Det har nemlig tidligere blitt sagt at dette blir et helt nytt spillnavn, som vil leve side om side med World of Warcraft.

Varemerkebeskyttelsen avslører at Blizzard har designdokumenter klare for Cataclysm, men lite annet er kjent. Man vil heller ikke snakke veldig mye om prosjektet.

– Vi setter pris på interessen, men vi har ikke noen detaljer å dele med dere akkurat nå, sier en representant for Blizzard til Gamespot.

Det er for øvrig ikke alltid slike patenter blir en realitet, slik som Activisions Guitar Villain og Blizzards Diablo II: Salvation.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden