Skjermbilder fra Sonic-skaperens nye spill

Yuji Naka, skaperen av det kjente pinnsvinet Sonic, er på trappene med et nytt plattformspill Sammen med Sonicteam skal han skape deres første plattformspill siden Sega Saturn-perioden, hvilket begynner å bli en god stund siden nå.

Billy Hatcher and the Giant Egg heter tittelen, som etter planen skal lanseres i fjerde kvartal i år - både i Amerika, Japan og Europa. Og i dag falt det inn et knippe nye skjermbilder.

Historien i spillet er enkel. Mørke har falt over landet, som en gang var et magiskt sted. En ond konge som ønsker å regjere med en uendelig natt har fanget skapningene som lever i landet. En gutt må bruke kreftene som ligger i en legendarisk uniform, for å kontrollere spesielle egg som skal brukes til å få lys tilbake i det mørke landet. Spillere vil samle inn magiske egg, bruke dem til å løse forskjellige oppgaver, samt holde dem ved like ved hjelp av gjenstander du finner rundt om kring i verdenen. Spillere vil kunne klekke eggene og oppdage magiske skapninger med forskjellige egenskaper, noe som introduserer et strategisk planleggingselement til kampene og oppgavene. Spillere vil utforske massive, fargerike miljøer, hvert med sine egne oppdrag og hemmeligheter. Her skal de naturligvis også ta knekken på den onde kjempen som bor der. Et noenlunde originalt konsept fra Sonic-skaperen.

Nøkkelfunksjoner:

  • Bruk spesielle egg og dyrene som blir klekket til å løse oppgaver, navigere deg gjennom forskjellige miljøer, og bekjempe fiender.
  • Utforsk en stor 3D-verden med mange enorme baner hvor du vil finne hemmeligheter og skjulte gjenstander.
  • Gå gjennom et stort antall unike oppdrag for mange forskjellige spillopplevelser.
  • Kjemp mot opp til fire spillere i split-screen.

Siste fra forsiden