Skrem vannet av jordboerne

I Under the Skin (tidligere kjent som Panic Maker) fra Capcom får du rollen som et rampete romvesen som besøker jorden for å skape panikk og frykt.

Hovedpersonen i Under The Skin heter Cosmi (og er antakeligvis ikke oppkalt etter spillselskapet ved samme navn, som stod for klassikere som Forbidden Forest og Aztek Challenge). Vesle Cosmi besøker vår vakre lille planet med et mål for øye: Å skremme livet av oss. Grunnen? Vel, han har ambisjoner om å fullføre studiet "intergalaktisk trøbbelskaping", og nå er det eksamen.

For å hjelpe seg i sin oppgave har Cosmi en slags strålepistol han kan bruke til å skanne jordboerne, for så å overta identiteten deres. Når han så er i jordboerform kan han gjøre en rekke rare ting, som å teleportere folk fra sted til sted, forvandle dem til bowlingkjegler, gi dem elektrosjokk og fise på dem. Når folk blir fra seg av raseri eller frykt faller det ut små pengestykker fra lommene deres, og målet for spillet er rett og slett å samle så mange penger som mulig.

Det er ikke klart om Under the Skin blir lansert i Europa, men Capcom har nå kunngjort at i tillegg til å bli utgitt i Japan vil spillet komme ut på det amerikanske markedet til høsten. Vi europeiske gamere får krysse fingrene og håpe at Capcom Eurosoft velger å ta sjansen på å bringe dette merkverdige spillet til våre hjemlige butikker.

Siste fra forsiden