Info om Wolfenstein-flerspiller

Skyt nazistene

Her er ferske detaljer om flerspillermodusen i Wolfenstein.

Endrant Studios har fått ansvaret for flerspillerdelen til det kommende Wolfenstein-spillet, og nå har de lettet litt på sløret i forhold til hva vi kan forvente oss.

Som i enspillerdelen kan spillerne gå inn i en spesiell dimensjon som kalles Veil ("sløret"), og på den måten utnytte seg av spesielle egenskaper. Det blir riktignok ikke mulig å få tiden til å gå saktere (som i enspillerdelen), men spillerne får mange klassebaserte egenskaper.

Spiller du som feltlege får du blant annet muligheten til å helbrede andre spillere. Totalt er det tre klasser, nemlig soldat, feltlege og feltingeniør. Hver klasse har en rekke unike egenskaper.

Spillet kommer med tre flerspillermoduser, som kan spilles på åtte kart. Disse er Team Deathmatch, Objective og Stopwatch. Førstnevnte trenger vel ingen introduksjon, men Objective og Stopwatch er mer spesielle.

Objective gir angriperlaget en gruppe mål som må oppnås, mens forsvarerne må hindre dem. Stopwatch er egentlig samme sak, men her er målet å være så rask som mulig.

Ellers fortelles det om opplåsbare egenskaper og supervåpen. Stikk innom GameSpot for å lese alle detaljene.

Siste fra forsiden