Juledemo for nytt Army of Two

Skyting og pepperkaker

Tidlig smakebit på samarbeidsspillet.

Army of Two: The 40th Day er et av de aller første spillene som kommer ut i 2010, med slipp torsdag 14. januar på Xbox 360 og PlayStation 3 her til lands.

Nå kan Electronic Arts melde om at vi får muligheten til å sniktitte på spillet allerede før jul. 17. desember legges nemlig en demo ut på Live Marketplace og PlayStation Network.

Action, hånd i hånd.

Smakebiten vil inneholde mesteparten av det første brettet i spillet. Leiesoldatduoen Salem og Rios er fanget i Shanghai idet byen blir angrepet av slemminger. Vi går ut i fra at alt av flerspillermuligheter er på plass i demoen også, siden samarbeid er hele poenget med spillet.

The 40th Day er oppfølgeren til det originale Army of Two fra 2008, som fikk en noe blandet mottagelse av kritikerne. Her skal du altså forsøke å komme deg ut av Kinas største by mens den faller sammen rundt deg. Vi loves et fantastisk system for å spesialtilpasse våpen og finurlige tomanns-strategier.

Spillere som forhåndsbestiller tittelen vil visstnok få eksklusiv tilgang til flerspillermodusen Extraction ved slipp, en modus andre spillere må vente en ekstra måned for å få teste. Her skal et team på fire soldater kjempe mot unike bølger med fiender mens man beveger seg fra punkt til punkt i Shanghai. Samarbeid er nøkkelen til overlevelse.

Er Army of Two: The 40th Day noe tess? Det finner du ut av i vår anmeldelse på nyåret.

Siste fra forsiden