Feature

Ny Xbox 360 i juli

Slankekur for Xbox 360

Den slanke Xbox 360-modellen Europa-lanseres om få uker.

Microsofts E3-konferanse har nettopp gått av stabelen, og mens hovedfokuset var på Kinect (som vi kommer tilbake til senere) avsluttet Redmond-giganten med å slippe en aldri så liten bombe.

Nåværende modell til venstre, ny modell til høyre.

Xbox 360 relanseres nemlig i ny utgave, med en 256 GB-stor harddisk og innebygd Wi-Fi (802.11n). Konsollen har dessuten fått et helt nytt og mindre utseende, samt en betydelig støyreduksjon som gjør den «hviskende stille» i følge vår Microsoft-representant. Den nye maskinen er ikke kompatibel med gamle harddisker, men overføringskabelen for de gamle harddiskene kan brukes for å flytte over data. Prisen vil være den samme som dagens Xbox 360 Elite.

Den største overraskelsen er imidlertid ikke selve annonseringen av en ny Xbox 360-modell (det har tross alt gått troverdige rykter om dette en stund), men det faktum at den lanseres . Allerede denne uken vil den bli å finne i butikkene, i alle fall i USA.

I Europa får vi imidlertid ikke konsollen like raskt. Ifølge en Twitter-oppdatering fra Microsoft kommer den i salg 16. juli i Europa. Microsoft i Norge bekrefter dette overfor Gamer.no.

Les også:

Siste fra forsiden