Demo: Wanted: Weapons of Fate

Slem superhelt

Her spiller du en leiemorder med overnaturlige egenskaper.

Den svenske utvikleren Grin har hatt mye å gjøre i det siste. Ikke bare er de i ferd med å utvikle et offisielt Terminator-spill og ferdigstille nyversjonen av åttitallsklassikeren Bionic Commando, men de har også utviklet et spill basert på filmen Wanted (som igjen er basert på en tegneserie).

I Wanted: Weapons of Fate spiller du en helt ordinær fyr, som plutselig ender opp med superkrefter. Men i stedet for å ta på seg en fargerik, tettsittende drakt og løpe ut for å banke kriminelle, bruker han superkreftene sine for å tjene penger på drap.

Spillet er et tredjepersons actionspill hvor du får spesialegenskaper som muligheten til å påvirke kulene etter at de har forlatt våpenet ditt, og gå inn i en form for "bullet time" her kallt "assassin time". Handlingen finner sted etter hendelsene i filmen.

Den ferske demoen av Wanted: Weapons of Fate inneholder en øvingsdel (som du finner i hovedmenyen) og et brett hvor du får lov til å teste kreftene dine på horder av fiender. Installasjonsfilen er på cirka 850 MB. Du finner den her:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden