Apex Legends

Slik blir Apex Legends' nye treningsanlegg

Respawn har vist frem sitt nye øvelseskart «Firing Range».

Skjermdump/YouTube

For å holde spillere oppdatert på hva som skjer med Apex Legends har Respawn nå startet en ny videoserie kalt «Apex Devstream», hvor utviklere blant annet tar spillere med bak kulissene og informerer om planer for spillet.

En av nyhetene som utviklerne kan dele i den første episoden av serien er et helt nytt treningskart – Firing Range – som blir en kraftig oppdatering av den eksisterende treningsbanen. Banen vises frem i videoen, som du kan se nederst i artikkelen.

Lar deg teste ut alt

Firing Range lar spillerne skifte spillfigurer, bruke ferdigheter og plukke opp alt mulig av våpen og utstyr som man kan teste ut. Banen har dukker man kan bruke som mål, i tillegg til bevegelige og stasjonære blinker av ymse art.

Skjermdump/YouTube

Man kan også bringe lagkameratene inn i det nye treningskartet for å øve på lagtaktikker, kan utvikleren opplyse.

Ifølge Respawn er det nye treningsanlegget noe spillere har etterspurt i lengre tid, og spesielt nye spillere skal ha uttrykt ønske om muligheten til å teste ut alt spillet har å by før man begir seg ut på en kamp.

Firing Range kommer en gang i løpet av den pågående, tredje sesongen, men et spesifikt slipptidspunkt har vi ennå ikke fått. Den tredje sesongen av Apex Legends startet den 1. oktober og bød blant annet på den nye helten Crypto og kartet World's Edge, samt et nytt våpen kalt Charge Rifle.

Les også: Apex Legends' nyeste sesong byr på store endringer – se hva som er nytt »

Siste fra forsiden