E3 2019 - Watch Dogs Legion

Slik blir det å spille Watch Dogs Legion

Ubisoft viste frem hvordan du tar kontroll over alle i hele London.

Rett før E3 begynte, kom lekkasjen som avslørte Watch Dogs Legion. Ifølge ryktene skulle det tredje spillet i serien ta oss med til London og la oss styre alle menneskene i hele byen – noe som viste seg å stemme.

Se traileren for Watch Dogs Legion. (Video: Ubisoft)

Ubisoft åpnet E3-showet sitt med å vise frem akkurat hvordan det blir å spille Watch Dogs Legion. I en lengre trailer for spillet fikk vi se en dyster versjon av London, der onde makter har tatt over hele byen. For å sette en stopper for de ondsinnede gjengene som har tatt kontroll over byen, må spillere hele tiden rekruttere nye medhjelpere, med ulike spesialiseringer.

En er kanskje flink til å slåss, mens andre for eksempel kan hacke droner og andre maskiner. Blant annet fikk vi se hvordan en figur – Ian – vandret gatelangs på leting etter en dronespesialist. Oppdraget slo feil, og da Ian til slutt døde var det over og ut for ham.

Kjøring av både motorsykkel og bil er også med i Watch Dogs Legion.
Ubisoft

Watch Dogs Legion byr på såkalt «permadeath», og når du mister en Deadsec-agent er han eller hun borte for alltid. I stedet får du opp en liste over alle tilgjengelige agenter, og du kan hoppe direkte over til dem.

Rekrutteringsprosessen ser ut til å foregå både gjennom tilfeldige møter på gata og gjennom spillets historieoppdrag. Ubisoft lover unike animasjoner og eget stemmeskuespill for alle, enten det er unge pønkere eller gamle damer. Hvorvidt dette vil fungere i praksis gjenstår å se, og slippdatoen er satt til 6. mars 2020.

Se flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden