Slik blir det nye Metroid-spillet til 3DS

Ny video viser oss de nye triksene Samus har i ermet denne gangen.

Metroid-fansen fikk endelig noe nytt å se frem mot da Nintendo kunngjorde Metroid: Samus Returns på årets E3-messe. Alt vi fikk den gang var en trailer, men nå har de endelig sluppet en video som gir oss dypere innsikt i hvilke nyheter spillet skilter med.

I den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, får vi blant annet se hvilke triks Samus har til disposisjon i det nye spillet, hvorav noen er velkjente og andre er nye.

Blant de nye triksene er noe som heter «melee counter», som lar Samus bruke rå muskelkraft til å slå tilbake angrep fra fiender dersom man aktiverer det på akkurat riktig tidspunkt.

Skanning og sakte film

Man kan også skanne omgivelsene ved hjelp av en «puls» som forplanter seg gjennom omgivelsene i alle retninger og som kan avsløre skjulte rom og tunneler. I tillegg kan Samsus utstyres med et slags kraftfelt som har den egenskapen at det gir midlertidig beskyttelse mot fysisk skade.

Våpenet ditt kan gis ekstra heftige oppgraderinger i det nye Metroid-spillet.
Nintendo

Metroid-heltinnen har også mulighet til å sakke ned tiden, slik at omgivelsene og fiendene beveger seg i sakte film, som kan gi deg en fordel i særskilt hektiske situasjoner. Ellers kan hovedvåpenet gis kraftige «beam burst»-oppgraderinger som øker både kraften og skuddtakten til våpenet ditt betraktelig.

Utover dette finner vi igjen mange av de samme, gamle egenskapene, som «grapple»-strålen man bruker til å svinge seg over hindringer, muligheten til å foreta flere hopp etter hverandre i luften, og selvsagt mulighet til å ta seg gjennom trange omgivelser som «morph»-ball.

Metroid: Samus Returns slippes til Nintendo 3DS den 15. september.

Metroid-elementer dukker også opp i Rocket League på Switch »

Siste fra forsiden