Slik blir det nye området i The Witcher 3: Blood and Wine

Se traileren for rollespillets siste utvidelse.

CD Projekt RED lanserte torsdag en ny trailer som viser litt mer av hva vi kan vente oss i The Witcher 3: Wild Hunts siste utvidelse – Blood and Wine. Traileren – som du kan se over – introduserer den idylliske Toussaint-regionen, et stort område som er uberørt av krigens herjinger.

Geralt i eventyrland?
CD Projekt Red

Innbyggerne i Toussaint nyter en tilværelse fylt med vin, sang og ridderturneringer, men under overflaten lurer en dødelig hemmelighet. Det er først og fremst sistnevnte som bringer Geralt of Rivia til regionen, men spillere står selvfølgelig fritt til å utforske alt Toussaint har å by på av gleder.

Ved siden av hovedoppdraget introduserer Blood and Wine en rekke mindre eventyr, nye fiender å beseire og en haug med utstyr og gjenstander å samle på. Ifølge CD Projekt RED byr utvidelsen på over 30 timer med nytt innhold.

Utelukker ikke flere The Witcher-spill

Så snart Blood and Wine er ute av døra – den 31. mai – vil de om lag 100 ansatte i CD Projekt RED som har jobbet med utvidelsen rette fokuset mot Cyberpunk 2077. Det futuristiske spillet skal etter planen lanseres en gang mellom 2017 og 2021, og er ett av flere prosjekter studioet jobber med for tiden.

Planen for de nærmeste årene skal visstnok ikke inkludere noen nye The Witcher-spill, men ifølge spillregissør Konrad Tomaszkiewicz er det ikke utelukket at serien fortsetter etter hvert:

– Personlig håper jeg at vi vil gjøre noe mer med det en gang i fremtiden, for jeg elsker universet og har jobbet med Witcher-spillene i rundt 12 år nå. Men jeg vet ikke hva som har blitt bestemt. [Studiosjefene] skal dele strategiplanen med oss snart, så får vi se, fortalte Tomaszkiewicz tidligere denne måneden.

Den forrige The Witcher 3-utvidelsen fikk en god mottakelse av oss.
Les Hearts of Stone-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden