Etter Blood and Wine er det slutt på ekstrainnhold til The Witcher 3

Nå skal CD Projekt Red fokusere på Cyberpunk 2077.

CD Projekt Red

Etter den svært vellykkede lanseringen av The Witcher 3: The Wild Hunt har ikke CD Projekt Red nøyet seg med å hvile på laurbærene. Utover å slippe masse gratisinnhold til spillet har de også utviklet to utvidelsespakker som skal gjøre det enorme rollespillet enda større.

Den første av disse utvidelsene, Hearts of Stone, kom i oktober i fjor og ble svært godt mottatt. Nummer to, Blood and Wine, lanseres 31. mai, og blir dermed det siste vi får se av spillinnhold i The Witcher 3.

Aner vi en fest i Blood and Wine?
CD Projekt Red

I et intervju med Eurogamer forteller spillregissør Konrad Tomaszkiewicz at Blood and Wine blir den siste utvidelsen av spillet. Utover å fikse programmeringsfeil og andre «bugs» vil det ikke komme noe nytt innhold til The Witcher 3.

– Dette er det siste vi leverer før vi fokuserer på Cyberpunk [2077], forteller Tomaszkiewicz.

Omtrent 100 ansatte i CD Projekt Red har jobbet med utviklingen av Blood and Wine og de fleste av dem går videre til Cyberpunk 2077, som fortsatt ikke har en lanseringsdato.

Tomaszkiewicz utelukker ikke at det kan komme flere spill i Witcher-universet, men at det tilsynelatende ikke ligger i kortene akkurat nå.

Geralt i Eventyrland?
CD Projekt Red

– Personlig håper jeg at vi vil gjøre noe mer med det, en gang i framtiden, for jeg elsker universet og har jobbet med Witcher-spillene i rundt 12 år nå. Men jeg vet ikke hva som har blitt bestemt. De skal dele strategiplanen med oss snart. Vi får se.

CD Projekt Red også med noe helt nytt, parallelt med Cyberpunk 2077, som skal lanseres i 2016. Det blir beskrevet som «et nytt spillformat som ikke har blitt utforsket av studioet tidligere». Hva dette innebærer vites ikke enda.

Vil du at The Witcher 3 så litt annerledes ut? Vår skribent Mikkjell Lønning har skrevet en omfattende brukerguide om hvordan du kan fikse på grafikken i spillet. Det finnes flere andre modifikasjoner til The Witcher 3 som er verdt å ta en titt på. Øyvind Sund har skrevet om noen av dem.​

Siste fra forsiden