The Witcher 3: Blood and Wine-datoen ble avslørt ved et uhell

Den store utvidelsespakken er bare noen uker unna.

«Shrooms», Geralt?
CD Projekt RED

Det kan virke som om noen hos CD Projekt RED eller Steam presterte å avsløre slippdatoen til The Witcher 3-utvidelsen Blood and Wine litt tidlig denne helgen. Som en rekke NeoGAF-brukere snappet opp, viste utvidelsens Steam-oppføring både 30. og 31. mai som slippdato, antageligvis basert på hvor i verden man befinner seg.

Kort tid etter forsvant oppføringen fra nettbutikken, men flere greide å ta et skjermbilde av siden – blant annet NeoGAF-bruker «Wario64», som du kan se nedenfor.

Oppføringen med beskrivelse av utvidelsen.
Wario64, NeoGAF

Den store utvidelsen skal ha 20 timer med spilletid å by på, og et helt nytt område å utforske. Pakken handler om Geralts eventyr i hertugdømmet Toussaint – et fargesprakende område, kjent for god vin og ornamentert arkitektur.

Stort mer vet vi ikke om utvidelsen ennå, men CD Projekt RED har lovet at mer informasjon skal rulles ut gjennom mai måned.

Blood and Wine skal bli den siste utvidelsespakken til storspillet. Dermed ser det ut til at utvikler CD Projekt RED runder av The Witcher 3-sagaen om lag ett år etter at rollespillet først ble lansert. Like etter nasjonaldagsfeiringen, 19. mai, ble The Witcher 3: Wild Hunt først sluppet til trampeklapp fra spillere og kritikere.

Utvidelse nummer 2

Blood and Wine er angivelig like rundt hjørnet.
CD Projekt RED

Dette blir for øvrig den andre utvidelsespakken til The Witcher 3. I fjor høst kom Hearts of Stone, som bydde på en ny historiebit å utforske. Vår anmelder trillet en 9-er på terningen og kalte det en briljant utvidelse av The Witcher-universet.

– Historien er rett og slett imponerende, og CD Projekt RED har ikke spart på kruttet. De har også våget å utforske noen nye veier som de ikke gjorde i det originale spillet, og selv om dette noen ganger kan hvile på linjen til pretensiøst er sluttproduktet meget troverdig – noe spillet tjener på.

Lyst til å friske opp storspillet litt?
Disse modifikasjonene gjør The Witcher 3 bedre »

Siste fra forsiden