Slik blir flerspillerdelen i nye Doom

Bethesda har sluppet en ny video av det kommende spillet.

De fleste har sikkert fått med seg at et nytt spill i den legendariske Doom-serien er på trappene, og i tillegg til en blodig enspillerkampanje skilter den nye tittelen også med en flerspillerdel. Nå har Bethesda sluppet en ny video som viser oss flerspillerdelen i all sin prakt.

Som man se i klippet øverst i artikkelen minner områdene mye om dem man finner i de foregående Doom-spillene, og tempoet ser ut til å være upåklagelig. Kjennere vil nok også enkelt dra kjensel på mange av våpnene.

Viser alfaversjonen

Videoen innledes av spillets produsent Marty Stratton, som kan fortelle at klippet viser spillet i sin tidligere alfa-fase, slik det vil fremstå for dem som skal delta i den lukkede alfatestingen som starter fredag.

Nye Doom blir nifse saker.

Stratton understreker at alfaversjonen på ingen måte er en fullverdig demonstrasjon av flerspillerdelen, men kun en test av den grunnleggende funksjonaliteten. Videoen og alfatestingen byr kun på ett kart og én modus, samt en håndfull våpen.

Masse blod og verktøy for å lage kart

Likevel byr nok videoen, som demonstrerer både PC-, PlayStation 4- og Xbox One-versjonen, på et ganske godt innblikk i hva vi har i vente. Ifølge Stratton skal mer informasjon om både kampanjedelen og flerspillerdelen kunngjøres etterhvert som lanseringstidspunktet nærmer seg.

Det nye Doom-spillet ble først vist frem på E3-messen i juni i år. Da kunne utgiveren Bethesda blant annet avsløre at spillet får en ny funksjon kalt SnapMap, et verktøy som setter spillere i stand til å enkelt lage egne kart og spillmodier. Selvsagt blir det også massevis av blod og gørr.

Spillet skal lanseres en gang til våren neste år, men har ennå ikke fått en dato. Det nye videoklippet av flerspillerdelen kan du se under.

Bethesda har også en annen, stor tittel underveis:
Dette krever Fallout 4 av maskinen din »

Siste fra forsiden