Klart for alfatesting av Dooms flerspillerdel

Men bare for spillere som kjøpte Wolfenstein: The New Order.

Bethesda

Bethesda vil snart gå i gang med alfatesting av Dooms flerspillerdel på PC, PlayStation 4 og Xbox One, melder utvikleren. Spillere som ønsker å delta kan registrere seg på spillets nettside, men i første omgang er påmelding kun tilgjengelig for de som forhåndsbestilte eller kjøpte Wolfenstein: The New Order før 27. mai 2014.

Kom og lek med oss!

Som Bethesda forklarer må alfaperioden ikke forvirres med den mer omfattende betatesten de vil invitere til ved en senere anledning, hvor de som forhåndsbestilte Wolfenstein-spillet igjen får prioritetstilgang. I all hovedsak er alfaen designet for å teste spillets serverkapasitet, og spillere får derfor bare prøve ett brett og én flerspillerspillmodus denne gangen.

Brutalt og blodig

Det nye Doom-spillet ble vist frem under årets E3 og skal etter planen lanseres en gang til våren. På Bethesdas pressekonferanse fikk vi en smakebit på brettene vi vil få utforske, samt de brutale og ekstremt blodige kampene mot spillets demoner.

Slik så Doom ut på E3. (Video: Bethesda/Kotaku)

Utvikleren viste også glimt fra Dooms flerspillerdel der man kjemper på arenaer satt til både planeten Mars og helvete. I tillegg fikk vi se det nye verktøyet SnapMap som skal la spillere enkelt og intuitivt lage egne kart og spillmoduser til bruk i flerspillerdelen.

Et annet Bethesda-spill går en usikker fremtid i møte.
Battlecry når ikke målene utvikleren har satt for spillet »

Siste fra forsiden