Slik har du aldri sett Kingdom Hearts før

Mobilutgaven av Square Enix' populære actionrollespill er nå tilgjengelig her til lands.

Kingdom Hearts: Unchained χ
Square Enix

Kingdom Hearts er viden kjent for sine mange eksperimentelle sidespill og sidesprang, men du har nok aldri sett de populære actionrollespillene slik som dette.

Kingdom Hearts: Unchained χ er nemlig intet mindre enn et mobilspill basert på Square Enix' blanding av Final Fantasy og Disney. Spillet har tidligere kun vært tilgjengelig i Nord-Amerika og Japan, men ble tidligere denne uken sluppet i de fleste deler av verden, inkludert her i Norge.

Kjente fiender i Unchained χ.
Square Enix

Tiden før «keyblade war»

Final Fantasy-figurer dukker også opp.
Square Enix

Kingdom Hearts: Unchained χ forteller en helt ny historie i seriens univers, og i en av hovedrollene står du, en anonym jypling med seriens særegne «keyblade» i din makt. Det hele foregår i tiden lenge før Sora og kompani la ut på tur i det originale Kingdom Hearts, og således skal handlingen berette om hendelsene som leder opp til den mystiske «keyblade war».

Spillet utspiller seg som en rekke oppdrag, hvor du og andre spillere må samarbeide for å overkomme mørket som truer en rekke ulike Disney-verdener. Med på notene er figurer, musikk, angrep og steder fra de andre spillene i serien, og det hele skal også ha en dyp tilknytning til det kommende Kingdom Hearts III.

Kingdom Hearts: Unchained χ er tilgjengelig gratis for både iOS og Android.

Handlingen fra Unchained χ vil også dukke opp i Kingdom Hearts 2.8:
Se traileren fra den neste Kingdom Hearts-samlepakken »

Annonseringstraileren for Kingdom Hearts: Unchained χ.

Siste fra forsiden