Slik ser det ut når Pokémon forviller seg inn i den virkelige verden

Her er traileren for Detective Pikachu.

Drøye to år har gått siden det ble klart at en realfilm basert på Pokémon var underveis, og nå har vi fått en sniktitt på hvordan det hele skal se ut.

Jigglypuff ser kanskje litt rar ut med pels, men alternativet ville nok ikke vært så hyggelig.
Warner Bros.

Den første traileren for Detective Pikachu – som du kan se i videovinduet over – viser frem realistiske versjoner av flere velkjente lommemonstre. Her finner vi blant annet Jigglypuff, Charizard, Mr. Mime og selvfølgelig Pikachu.

Siden trailerens lansering har det brutt ut en voldsom debatt i sosiale medier rundt hvorvidt det er riktig at enkelte Pokémon er fremstilt med pels. Mange har riktignok påpekt at alternativet i mange tilfeller ville vært for grusomt til å tenke på.

Detektivjakt i Ryme City

Som filmens navn tilsier står den elektriske musen i sentrum av historien, som er basert på Nintendo 3DS-spillet Detective Pikachu. Pikachu spilles av Deadpool-kjekkas Ryan Reynolds, mens Justice Smith tar rollen som filmens andre protagonist – Tim Goodman.

I både spillet og filmen er Goodman det eneste mennesket som forstår hva Pikachu sier, og i håp om å finne sin forsvunne far bestemmer unggutten seg noe motvillig for å slå seg sammen med den selvutnevnte mesterdetektiven Pikachu.

Detective PIkachu har kinopremiere sommeren 2019, men akkurat hvilken dato den kommer til Norge er foreløpig uvisst.

Pokémon-spill til Nintendo Switch er rett rundt hjørnet.
Les vår sniktitt på Let's Go, Pikachu og Let's Go, Eevee »

Siste fra forsiden