Slik ser Star Wars Battlefront ut i 4K-oppløsning med masse grafikkfiltre

Sånn i tilfelle du ikke synes spillet så bra nok ut fra før av.

Det finnes alltid folk som liker å tukle litt med PC-spill etter at de slippes for å få presset frem enda bedre grafikk enn de kan by på i sin opprinnelige form. Star Wars Battlefront er ikke noe unntak, som du kan se i videoen øverst i artikkelen.

Det du ser er grafikkmodifikasjonen SweetFX i en oppløsning på 4K. Modifikasjonen samler mange ettereffekter som SMAA anti-aliasing, fargejusteringsmuligheter og skarphetsfilter.

Skulle du ha lyst til å pusle med dette selv er det bare å laste ned ReShade-pakken fra deres hjemmesider. Filtreringen kan brukes på mange andre spill også, om du har lyst til å eksperimentere litt. Bare husk at mye av filtreringen krever en rimelig kraftig PC.

Vanlig i Grand Theft Auto-serien

Grand Theft Auto V kan se bedre ut også.

Slike grafiske modifikasjoner er svært vanlig i mange spill, men særlig Grand Theft Auto-spillene har fått oppmerksomhet for sine stadig mer realistiske modifikasjoner. Vi har for eksempel skrevet mye om iCEnhancer, som draperer Windows-utgaven av Grand Theft Auto IV i en ny og betydelig oppusset drakt, og som dermed gir PC-riggen til mange noe litt mer grovt å jobbe med enn den vanlige utgaven.

Personen bak, iCE, pusler for tiden med å se hva han kan gjøre med Grand Theft Auto V.

Valve havnet i klammerier med mod-miljøet i år, og måtte snu helt.
Valve fjerner betal-«mods» fra Steam »

Siste fra forsiden