Slik tar du skjermbilder med Xbox One

Konsollens nyeste oppdatering slenger inn en del nytt i boksen.

Den nye funksjonen.
Xbox Wire

Den nyeste Xbox One-oppdateringen, som for tiden rulles ut til alle brukere, sørger for at spillerne endelig kan ta skjermbilder av spillopplevelsen sin. Dette melder Xbox Wire.

Til nå har det vært en svært omstendig prosess å få til skjermbilder, nå blir det så enkelt som å dobbelttrykke på Xbox One-knappen på kontrolleren og trykke på Y.

Det har også kommet andre nye tillegg og endringer i oppdateringen. Upload Studio blir nå sentralen for både skjermbilder og video på konsollen, og man skal kunne velge å bruke skjermbilder som bakgrunn i operativsystemet herifra.

En annen nyhet er nye sosiale funksjoner, slik som foreslåtte venner og forespørsler om å få vite vennenes virkelige navn. I tillegg vil man nå kunne sette gjennomsiktighetsgrad i de gjennomsiktige flatene som ble introdusert i februaroppdateringen. En fullstendig gjennomgang av de nye funksjonene finner du på Xbox Wire.

I det siste har Xbox One fått noen store endringer og funksjonstillegg via oppdateringer. I februar fikk konsollen blant annet spillhubber for hvert spill og gjennomsiktige flater. I fjor høst kom en hurtigmeny på banen.

Sitter du fremdeles på gjerdet for å finne ut hvilken konsoll du vil ha?
Vi har sammenlignet Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Wii »

Video om den nye oppdateringen. (Video: Microsoft)

Siste fra forsiden