Star Wars: Bounty Hunter

Slipper oppusset Star Wars: Bounty Hunter om en måned

Spillmaker Aspyr har kunngjort en oppusset variant av Star Wars: Bounty Hunter. Actioneventyret lanseres 1. august, for PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Star Wars: Bounty Hunter ble opprinnelig lansert i 2002 og følger dusørjeger Jango Fett gjennom en historie satt før hendelsene i Star Wars: Episode II - Attack of the Clones. Dette var før han ble far til republikkens hær med kloner.

I spillet skal man fly rundt med jetpack og meie ned fiender med alt fra laserpistoler og flammekaster til giftpiler. Her venter også gjensyn med andre kjente fjes fra Star Wars-universet, inkludert Count Dooku.

Star Wars: Bounty Hunter vender tilbake.
Aspyr

Nyversjonen lover en visuell overhaling som ifølge Aspyr gjør at spillet føles «litt mer moderne». Nye lyseffekter kommer på plass, og en lommelykt er lagt til for å hjelpe til i områdene som var litt for mørke i originalspillet.

Som en liten bonus har utvikleren også lagt inn muligheten til å spille om Boba Fett. Det opprinnelige Star Wars: Bounty Hunter inkluderte hint om dette, men gjorde det aldri mulig. Det kan man nå, etter man har fullført kampanjen for første gang.

LES OGSÅ: Ny titt på Star Wars Outlaws utforsker Tatooine »

Siste fra forsiden