FIFA World Cup med demo

Slippes i dag

Begynner du å bli klar for VM? Nå kan du få en tidlig start.

11. juni til 11. juli vil i hvert fall min verden stå stille. Da arrangeres nemlig fotball-VM i Sør-Afrika, og turneringen blir nok like spennende og engasjerende som alltid.

Italia etter nok en triumf.

Det er selvsagt mye spennende fotball som går av stabelen før den tid, blant annet i spillform. 29. april slippes nemlig 2010 FIFA World Cup-spillet fra Electronic Arts. Her kan du føre hvem som helst til VM, ja til og med Norge.

Ifølge en pressemelding fra EA får vi en demo av spillet i løpet av dagen, både på PlayStation Network og Xbox Live. Her kan du kose deg med enten den regjerende europamester Spania eller verdensmester Italia.

Du kan prøve ut et alternativt toknappers kontrollsystem, samt lagre og dele klipp av lekre mål og merkverdige hendelser på EA Football World.

Vi testet spillet på Stamford Bridge i januar, og det ble tidlig klart at vi ikke kan forvente oss kvantesprang med 2010 FIFA World Cup. Høydepunktet blir nok mulighet til å vinne VM på nett, akkurat den biten av spillet kan bli svært spennende. En litt roligere keeper skader heller ikke.

Anmeldelsen leser du her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden