Sly Cooper med planer om nytt kupp

Det er på tide å låse ned alle verdisakene igjen; den tjuvaktige vaskebjørnen Sly er tilbake, og nå planlegger han å utføre det ultimale ranet.

Sly Cooper og resten av gjengen kommer tilbake, i Sly Cooper 3: Honor Among Thieves, som skal lanseres til høsten. Det nyeste spillet bygger videre på det fornøyelige konseptet fra de forrige Sly-spillene, samtidig som det naturligvis introduserer en rekke nye karakterer, kjøretøy, minispill, forkledninger, kampbevegelser og mye mer.

Historien begynner med at Sly og gjengen har litt problemer. Bentley ble skadet under avslutningen av Sly 2, og må nå bruke rullestol. Murray føler at han har skylden for Bentleys ulykke, og har forlatt gjengen til fordel for en ikkevoldelig og fredfull tilværelse. Samtidig får Sly rede på hvor den hemmelige formuen til Cooper-familien befinner seg. I tillegg finner han ut at en rivaliserende gjeng også er på jakt etter den, og dermed trenger han hjelp for å sikre at den havner i de rette hendene.

En av nyhetene denne gangen er muligheten til å spille oppdrag om igjen, ved hjelp av en tidsmaskinfunksjon. Dermed kan du prøve å løse oppdragene på en bedre måte, for å få enda bedre poengsum på slutten. I tillegg kommer Sly 3 med en ny flerspillermodus hvor spillere kan kjempe mot hverandre, spille kooperative oppdrag eller kose seg med minispill sammen.

Siste fra forsiden