Snake Eater får mer ekstrainnhold

Konami har nå kunngjort de siste detaljene om den europeiske versjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater, og forteller blant annet at du får fange ville apekatter.

Den europeiske versjonen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater skal etter planen lanseres 3. mars i år, og vil inneholde en rekke ting amerikanerne og japanerne ikke fikk. Dette kommer forhåpentligvis til å blidgjøre europeiske tilhengere, som har måttet vente svært lenge på å få spille dette spillet.

Blant de nye detaljene nevnes et nytt duellmodus, som tillater spillere å kjempe mot spillets sjefsmotstandere uavhengig av hovedkampanjen. I tillegg får den europeiske versjonen noe som kalles "demo theatre", som vil tillate spilleren å se filmsekvensene i spillet, satt sammen fra start til slutt som om det hele skulle vært en film. Det fortelles også at vi får bruke noen nye typer ansiktsmaling.

Dessuten forteller Konami at vi europeere får en ny vanskelighetsgrad - "European Extreme". Denne er, som navnet tilsier, ekstremt vanskelig - åpenbart så vanskelig at Konami ikke trodde pinglete amerikanere og japanere ville kunne takle den. Til sist skryter Konami av en helt ny spilltype som kalles Snake Vs. Monkey. Her er målet å fange ville apekatter på to ulike brett, og poenget med denne modusen er rett og slett bare å ha det gøy.

For mer informasjon om Metal Gear Solid 3: Snake Eater, kan du sjekke produktsiden vår, hvor du blant annet kan finne en sniktitt på spillet.

Siste fra forsiden