Snart blir det Dead Rising-fest på PlayStation 4 og Xbox One

Slipper tre av spillene med oppgradert grafikk i én pakke.

Tre Dead Rising-spill gjenoppstår på PlayStation 4 og Xbox One.
Capcom

Om du eier en PlayStation 4 og liker å denge løs på zombier har du nå gode nyheter å se frem til. På PlayStation-bloggen og hos Microsoft kunngjøres det nemlig nå at tre av Dead Rising-spillene skal slippes til PlayStation 4 og Xbox One i én samlepakke.

Pakken slippes i forbindelse med 10-årsjubiléet til Dead rising-serien, og kommer ut den 13. september i digitalt format. Den inneholder Dead Rising, Dead Rising 2 og Dead Rising 2: Off the Record.

Bedre grafikk og jevn bildeflyt

Spillene vil by på oppdatert grafikk i 1080p-oppløsning og skal visstnok levere en jevn bildefrekvens på 60 bilder per sekund. De tre titlene skal også inneholde alle ekstra-kostymene som er tilgjengelig til originalspillene.

Bilde fra originalutgaven av Dead Rising 2.
Capcom

Dead Rising-serien dreier seg om å drepe zombier i uvanlig store antall ved hjelp av en enorm mengde våpen og redskaper man kan plukke opp underveis. Spillene er også kjent for de mange kreative måtene man kan konfigurere og oppgradere våpen på.

Det foreløpig siste spillet i serien var Dead Rising 3 fra 2013, som i likhet med de øvrige titlene i serien også fikk høyst brukbar mottakelse her på verket. Dead Rising 4 er også på trappene og ble kunngjort på årets E3-messe, hvor det kom frem at spillet byr på atter nye våpen, nye kjøretøy og nytt persongalleri.

Vi tok en titt på Dead Rising 4 på E3-messen: Årets julefeiring blir skikkelig blodige saker »

Siste fra forsiden