Snart får du denne ikoniske bilen i Rocket League

Spill ball med legendariske DeLorean neste uke.

Psyonix

21. oktober 2015 er datoen Marty McFly plottet inn i filmen Tilbake til framtiden fra 1985, og mange venter spent på at han skal dukke opp i den virkelige verden.

Den amerikanske spillutvikleren Psyonix har tenkt å markere anledningen ved å slippe nedlastbart innhold til sitt umåtelig populære debutspill: Rocket League.

Tilbake til framtiden

Snart kan du lage samme brennende spor på bakken som Marty McFly.

Naturligvis er det bilen som Marty McFly og Dr. Emmett Brown brukte som tidsmaskin, DeLorean DMC-12, som blir tilgjengelig.

Det nedlastbare innholdet ble annonsert i et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen.

─ Vi fantaserte og tullet om å ha DoLorean i spillet vårt flere måneder før det kom ut. Vi er store tilhengere av Tilbake til framtiden-filmene, og det var en av tingene vi drømte om i tillegg til å gjøre suksess med spillet vårt. At vi oppnår begge disse ambisjonene i løpet av det samme året er en utrolig prestasjon. Vi kommer aldri til å glemme dette, skriver Psyonix i innlegget.

De forteller videre at de har gjort seg flid med å gjenskape den populære bilen. Ikke bare blir bilens utseende tilgjengelig, i tillegg vil hjulene legges vannrett når man er i luften, og når du bruker turboen etterlater du deg til to brennende striper, akkurat som i filmene.

Onsdag neste uke er altså dagen for å holde øynene åpne. Både for Marty McFly, men også bilen hans i PlayStation-butikken. Er du veldig sulten på mer innhold kommer det en pakke med nye biler i dag. Pakken bærer det flotte navnet «Revenge of the Battle-Cars DLC Pack».

Sjekk ut annonseringstraileren til DeLorean i Rocket League i videovinduet under.

Siste fra forsiden