Snart får du denne ikoniske bilen i Rocket League
(Bilde: Psyonix)

Snart får du denne ikoniske bilen i Rocket League

Spill ball med legendariske DeLorean neste uke.

21. oktober 2015 er datoen Marty McFly plottet inn i filmen Tilbake til framtiden fra 1985, og mange venter spent på at han skal dukke opp i den virkelige verden.

Den amerikanske spillutvikleren Psyonix har tenkt å markere anledningen ved å slippe nedlastbart innhold til sitt umåtelig populære debutspill: Rocket League.

Tilbake til framtiden

Snart kan du lage samme brennende spor på bakken som Marty McFly.
Snart kan du lage samme brennende spor på bakken som Marty McFly. Bilde: Psyonix

Naturligvis er det bilen som Marty McFly og Dr. Emmett Brown brukte som tidsmaskin, DeLorean DMC-12, som blir tilgjengelig.

Det nedlastbare innholdet ble annonsert i et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen

─ Vi fantaserte og tullet om å ha DoLorean i spillet vårt flere måneder før det kom ut. Vi er store tilhengere av Tilbake til framtiden-filmene, og det var en av tingene vi drømte om i tillegg til å gjøre suksess med spillet vårt. At vi oppnår begge disse ambisjonene i løpet av det samme året er en utrolig prestasjon. Vi kommer aldri til å glemme dette, skriver Psyonix i innlegget.

De forteller videre at de har gjort seg flid med å gjenskape den populære bilen. Ikke bare blir bilens utseende tilgjengelig, i tillegg vil hjulene legges vannrett når man er i luften, og når du bruker turboen etterlater du deg til to brennende striper, akkurat som i filmene.

Onsdag neste uke er altså dagen for å holde øynene åpne. Både for Marty McFly, men også bilen hans i PlayStation-butikken. Er du veldig sulten på mer innhold kommer det en pakke med nye biler i dag. Pakken bærer det flotte navnet «Revenge of the Battle-Cars DLC Pack». 

Sjekk ut annonseringstraileren til DeLorean i Rocket League i videovinduet under.

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen