Snart får du et gjensyn med Sega-klassikerne på Xbox One og PlayStation 4

Sega Mega Drive Classics ble nettopp kunngjort.

Gamle spill på nye konsoller begynner å bli en fast trend, og nå er det Sega som for alvor kommer nostalgikerne i møte. Selskapet har nemlig kunngjort Sega Mega Drive Classics – en samlepakke med over 50 Sega-spill.

Pakken kommer den 29. mai i år til Xbox One og PlayStation 4, og en trailer kan du se øverst i artikkelen. Det eksisterer allerede en Sega-pakke på Steam til PC, og denne vil bli oppdatert med den nye lanseringen.

Kommer med nye funksjoner

Sega

Sega har ikke avkreftet at en Nintendo Switch-versjon også vil komme, men sa i et svar til brukere på Twitter at de fokuserer på de overnevnte versjonene i første omgang.

Spillene i Sega Mega Drive Classics-pakken kommer i det samme visuelle formatet som originalversjonene, men noen nye elementer er lagt til. For eksempel får spillene en tilbakespolingsfunksjon og en speilmodus hvor skjermen snus horisontalt. I tillegg får spillene også en rekke ulike visuelle filtre som skal bidra til å gi spillene fornyet vitalitet for de som allerede kjenner spillene godt.

I skrivende stund har Sega ennå ikke publisert en komplett liste over hvilke spill som kommer i den nye pakken, men vi kan i alle fall forvente oss klassikere som Golden Axe og Sonic, og Sega bekrefter også på Twitter at Kid Chameleon, 3D Blast og Spinball er blant spillene som er med.

En annen gammel tittel er nå på vei: Den oppussede utgaven av Neverwinter Nights har fått slippdato »

Siste fra forsiden