Snart kan du prøve Gears of War-skaperens nye skytespill

LawBreakers får alfatest og ny trailer.

Boss Key Productions

Boss Key Productions, det nye studioet til Gears of War-skaper Cliff Bleszinski, er for tiden i full gang med sitt første prosjekt – skytespillet LawBreakers. Spillet har nå nådd alfastadiet, og i den forbindelse vil utvikleren avholde en lukket alfatest for å finne ut hva spillere synes om prosjektets nåværende retning.

For å få sjansen til å prøve LawBreakers’ alfaversjon må du registrere deg på spillets nettsider. Boss Key har foreløpig ikke bekreftet når testperioden begynner, men du kan følge nyheter og oppdateringer på spillets Steam-side.

En mer voksen spillopplevelse

Se den nye traileren for LawBreakers. (Video: Boss Key Productions)

Siden annonseringen av LawBreakers i 2014 – den gang under kodenavnet Project BlueStreak – har Boss Key introdusert en rekke endringer for skytespillet. Tidligere i år annonserte utvikleren både at spillet ikke lenger vil være gratis og at fokuset nå skal være å tilby en mer voksen opplevelse.

Den mer voksne retningen for spillet skal i hovedsak være et forsøk på å skille seg ut fra mengden, men ifølge spillsjef Bleszinski er den også på linje med utviklerens opprinnelige visjon. Spillet lover mer vold, intensitet og konkurranse mellom spillere, noe Boss Key viser frem i en ny trailer som du kan se over.

Ifølge studioet vil LawBreakers vektlegge spilleres ferdigheter langt mer enn andre spill i samme sjanger. Spillet blander skyting i førsteperson med manipulering av spillverdenens tyngdekraft, og lar spillere velge mellom en rekke forskjellige roller tilpasset ulike spillestiler.

LawBreakers skal lanseres til sommeren og blir kun tilgjengelig digitalt på Steam.

Cliff Bleszinski forlot spillindustrien i 2012.
Mente bransjen var preget av bortskjemt spillere og dårlige holdninger »

Siste fra forsiden