Apex Legends - solo

Snart kan du spille alene i Apex Legends

Men det er én hake.

EA

Apex Legends tok spillverden aldri så lite med storm da det ble sniklansert tidligere i år. Respawns battle royale-variant skilte seg fort fra konkurrenter som Fortnite og PUBG ved å la spillere velge mellom ulike helteskikkelser med unike egenskaper. Likevel var det nok spillets ensrettede fokus på lagspill og samarbeid – man er alltid på lag med to andre spillere som kan pinge gjenstander og gjenopplive hverandre selv etter dødsfall – som virkelig skilte det fra røkla.

Da blir de som ønsker seg solomodus iallfall fornøyde (og stille) i en liten periode.
EA

Nå forsøker utviklerne seg på en litt annen løsning, med noe som mange tilsynelatende har ønsket lenge: en solomodus.

I en begrenset periode

Nyheten kommer som en del av spillets Iron Crown Collection Event, og vil da la spillere som ønsker det kaste seg ut i en egen modus hvor man ikke lenger er bundet til to andre spillere, men i stedet må innta Kings Canyon (spillets kart, journ. anm.) mutters alene.

Aberet med avsløringen er det faktum at modusen ikke vil være permanent, men bare være tilgjengelig som en del av det tidsbegrensede arrangementet. Hvorvidt utviklerne i Respawn Entertainment endrer på dette og gjenintroduserer modusen som en varig løsning ved en senere anledning, er det ikke godt å vite.

I første omgang kan man i hvert fall teste solomodusen når Iron Crown Collection Event sparkes i gang den 13. august. Under eventet, som varer til og med den 27. august, kan man selvfølgelig også låse opp splitter nye skins og andre kosmetiske gjenstander.

Fikk du med deg: Spillets andre sesong forandret spillkartet enormt »

Siste fra forsiden