Snart kan du teste Cryteks overlevelsesspill

Hunt: Showdown legges ut for alfatesting i vinter.

Crytek

Det har være stille rundt Crysis-utvikleren Cryteks neste spillsatsing Hunt: Showdown ganske lenge, men nå vi har fått en ny, viktig oppdatering. På spillets hjemmeside kan man nemlig lese at alfatestingen av spillet skal starte til vinteren, altså om ikke lenge.

Alfatestingen blir lukket, og dermed er det altså begrenset med plasser. Du kan registrere interessen din nå ved å legge igjen e-postadressen din på hjemmesiden.

Dusørjakt med monstre

Crytek

Hunt: Showdown er, ikke uventet, et førstepersons skytespill hvor man konkurrerer mot andre spillere om å nedlegge farlige monstre. Spillet foregår i en mørk setting og blander «player vs player»-elementer med «player vs environment»-elementer, som innebærer at det har preg av overlevelsesspill i tillegg til konkurransefaktoren.

I spillet vil opptil fem lag bestående av to spillere hver legge ut på jakt etter monstre, og når man lykkes med dette blir man belønnet med dusører, men samtidig blir man et mål for de andre spillerne. Oppgaven blir så å unnslippe med dusøren i behold.

Utvikleren kunngjorde for litt siden via spillets Steam-side at spillet skal bli tilgjengelig i «early access»-utgave i rundt ett års tid. De har ennå ikke sagt når dette skal skje, men har avslørt at denne tidlige utgaven blant annet vil by på 40 våpen, verktøy og andre gjenstander.

Først skal altså alfatestingen skje, og ifølge Crytek skal de bruke tilbakemeldingene fra denne testingen aktivt i videreutviklingen av spillet i «early access»fasen. For videre oppdateringer fremover er det nok en god idé å holde øye med spillets hjemmeside.

Battlerite har nå forlatt Early Access og er gratis å spille »

Siste fra forsiden