Snart mer Ghost Recon

Finansiell rapport fra Ubisoft avslører slipptid.

Ubisoft har lagt frem sin finansielle rapport, og den har vist seg å inneholde viktige detaljer om noen av gigantens mest ettertraktede spill. Det lovende Splinter Cell Conviction har nå fått et mer håndfast lanseringsvindu. Spillet skulle opprinnelig lanseres så tidlig som 2007, men nå er det klart at Conviction vil være tilgjengelig i vinter, før finansåret 2009 er omme. Det vil si mars 2010, senest.

Wiis etterlengtede Red Steel 2 skal slippes i samme tidsvindu, og rapporten bekrefter at spillet vil ta i bruk Wii Motionplus, dingsen som skal gi Wii-eiere presisjonen de har drømt om.

Den største nyheten er likevel at Ghost Recon 4 er annonsert. Dette spillet vet vi ingenting om enda, men også denne taktiske skyteren skal være i butikken innen finansåret er omme. Ghost Recon-serien er basert på Tom Clancys bøker om denne fiksjonelle, militære supergrenen. Lagbasert, taktisk krigføring er stikkordet i spillene, spøkelsene sendes på oppdrag ingen andre vet om, med teknologiske duppedingser ingen har sett før. Spillene har for det mest blitt svært godt mottatt, og det knyttes høye forventninger til det neste spillet.

(Kilde: 1up)

Siste fra forsiden