Følg samuraienes vei neste uke

Snill eller slem sverdsvinger?

Way of the Samurai 3 har fått ny slippdato.

I fjor høst meldte Rising Star Games at de og samarbeidspartneren Gamebridge ville slippe Acquires Way of the Samurai 3 i Europa. Opprinnelig skulle spillet utgis en gang i løpet av februar, men slik gikk det ikke.

Gjør det vondt?

Rising Star har nå satt en ny dato for Way of the Samurai 3, og spillet skal ligge i butikkene fra 12. mars, altså neste fredag. Det kommer til både PlayStation 3 og Xbox 360.

Way of The Samurai 3 er et actionrollespill som tar oss med tilbake til Sengoku-perioden i Japans historie. Du spiller en vandrende samurai som ankommer en liten by på landet. To grupperinger kjemper om makten i samfunnet, og ingen av dem er så veldig opptatt av hva resten av innbyggerne ønsker.

Det er helt og holdent opp til deg hvordan du vil forholde deg til konflikten i byen. Du kan alliere deg med en av grupperingene, kjempe for mannen i gata eller gå din egen vei. Skal du følge samuraiens regler, eller vil du heller livnære deg som banditt? Ved å utføre bragder i lokalsamfunnet kan du vinne ry og titler som låser opp nye funksjoner, mens valgene du tar fører fram til femten ulike avslutninger.

Siste fra forsiden