Snurre Sprett til Wii og 360

Daffy Duck, den tasmanske djevelen og Snurre Sprett er noen av figurene vi får stifte bekjentskap med i et nytt Looney Tunes-spill.

Warner Bros har kunngjort Looney Tunes: Acme Arsenal, et action-eventyr for Wii og Xbox 360. Her får vi kontroll over syv figurer fra Looney Tunes-universet, inkludert favorittene Daffy Duck og Snurre Sprett. Warner Bros. Interactive-sjef Jason Hall skryter:

Illustrasjonsbilde fra RedTribe

– Looney Tunes: Acme Arsenal oppdaterer de klassiske figurene på involverende måter som vil appellere til nye generasjoner av tilhengere, i tillegg til de lojale tilhengerne disse enormt populære tegneseriene/filmene har. Spillet fanger den spesielle Looney Tunes-humoren, og lar spillerne ta figurene til steder de aldri før har vært, med neste-generasjons gameplay og grafikk.

Gameplayet fokuserer på samarbeid, enten du spiller alene eller med en venn. Warner Bros. lover kamp, hjernetrim og kjøretøysbasert action i rike miljøer. Spillerne får bruke en rekke sprø ACME-våpen og reise til steder som Camelot, oldtidens Egypt, Mars, den ville vesten og andre verdenskrig.

Xbox 360-versjonen av spillet tilbyr fysikk og animasjoner som genereres i sanntid, samt mulighet til å spille over Xbox Live. Wii-versjonen utnytter seg selvsagt av Wii-kontrolleren, både i forhold til kampkontrollerne og kjøringen.

Looney Tunes: Acme Arsenal kommer til høsten, og utvikles av RedTribe. For øyeblikket har det bare blitt kunngjort for de allerede nevnte plattformene, men RedTribes nettsted snakker også om en PS2-versjon. RedTribe jobber dessuten med et postapokalyptisk actionspill og et futuristisk skrekk-skytespill.

Siste fra forsiden