Super Mario Galaxy 2 i juni

Sommer, sol og spill

Nintendo har spikret en rekke slippdatoer.

Denne uka kjører Nintendo en serie pressekonferanser verden rundt. I løpet av de siste par dagene har vi blant annet fått vite når de kommende storspillene Super Mario Galaxy 2 og Metroid: Other M dukker opp på de andre kontinentene, og i dag har vi fått tilsvarende data for Europa fra vår mann på den europeiske Nintendo-konferansen.

Super Mario Galaxy 2

Oppfølgeren til fantastiske Super Mario Galaxy kommer som antatt i løpet av sommeren, nærmere bestemt 11. juni. Her får vi bli med Mario på nye reiser til farge- og fantasirike galakser og planeter. Mario får både gamle og nye egenskaper, og dinosaurkompisen Yoshi gjør et comeback.

Metroid: Other M

Actioneventyret Metroid: Other M har dessverre ikke fått noen sikker dato, men skal slippes en gang i løpet av tredje kvartal. I Statene kommer spillet 27. juni, så mest sannsynlig får vi det i løpet av juli eller august.

Metroid: Other M er utviklet i samarbeid med Team Ninja fra Tecmo Koei, og er en direkte oppfølger til SNES-klassikeren Super Metroid. For første gang har Nintendo gitt Samus en stemme, samtidig som de vil fokusere mer på historien enn i tidligere Metroid-spill. Other M kan spilles i både først- og tredjeperson, men foreløpig vet vi ikke nøyaktig hvordan dette kommer til å fungere.

Snop fra Capcom og Treasure

Monster Hunter Tri

Bortsett fra Nintendos store utgivelser fikk vi også datoer for Monster Hunter Tri og oppfølgeren til N64-klassikeren Sin and Punishment, som begge lanseres i løpet av våren.

Sin and Punishment: Successor of the Skies

Capcoms monsterslakter Monster Hunter Tri slippes i Europa 23. april. Spillet går ut på å jakte på alt fra nusselige pelsdotter til ruvende, pansrede drager. Ved å nedkjempe monstrene kan du vinne deler av kroppene deres, som skinn, horn og skjell. Disse kan du så bruke til å lage nytt utstyr. Jo bedre armert du er, jo større uhyrer kan du nedlegge.

Sin and Punishment: Successor of the Skies skal ligge i butikkene fra 7. mai. Dette foregår i en postapokalyptisk fremtidsverden full av muterte uhyrligheter. De to ungdommene Isa og Kachi er på rømmen i denne verdenen, og den eneste måten å overleve på er å løpe fort og skyte eller hogge i stykker alt som rører på seg. Spillet er utviklet av anerkjente Treasure, som også stod bak originalspillet.

Sniktitter for både Super Mario Galaxy 2 og Metroid: Other M kommer om kort tid her på Gamer.no, og forhåpentligvis anmeldelser for hele røkkla senere i vår og sommer.

Siste fra forsiden