Sony avviser spillrykter

Sony har nå benektet innholdet i rapportene om God of War 2 og Gran Turismo 4: Online, som dukket opp på nettet i forrige uke.

I forrige uke kom nettstedet Eurogamer med informasjon om tre kommende spill fra Sony, nemlig God of War 2, Gran Turismo 4: Online Edition og Killzone: Liberation. Denne informasjonen hadde de visstnok funnet i markedsføringsdokumenter fra Sony, som de hadde fått tilgang på.

Mye tydet imidlertid på at Sony ikke ønsket at informasjonen skulle spres videre, for kort etter at artiklene til Eurogamer var publisert, ble de tatt ned etter trussel om søksmål fra Sony Computer Entertainment Europe. Dette hindret imidlertid ikke informasjonen i å finne veien til andre nettsteder, blant annet Gamespot, Gamasutra og Gamer.no.

Nå har en talsmann fra Sony offisielt benektet overfor nettstedet Gamasutra at innholdet i rapportene fra Eurogamer er sant. Om ordet "sant" brukes som en oversettelse for "ikke offisielt kunngjort" vet vi ikke, men dette er ikke første gangen det verserer rykter om God of War 2, og Sony fortalte allerede i fjor at de planla å lage en onlineversjon av Gran Turismo 4.

Rapporten om Killzone: Liberation skal visstnok være korrekt, i alle fall i forhold til at det er en tittel som allerede er kunngjort. For øyeblikket må vi nok bare vente og se hvor godt Eurogamers opprinnelige rapporter stemmer, etter hvert som Sony kunngjør informasjon om de kommende spillene sine.

Siste fra forsiden