PlayStation 5

– Sony planlegger en PlayStation 5-presentasjon til neste uke

Planene er ikke helt spikret, men det kan skje allerede 3. juni, sier avis.

Slik ser PlayStation 5-kontrolleren, DualSense, ut.
Sony

Ifølge Bloomberg planlegger Sony å vise en PlayStation 5-presentasjon på nett allerede neste uke. Avisen sier at selskapet snuser på 3. juni som mulig dato, men at planene fremdeles kan endre seg. Fokuset for denne planlagte presentasjonen skal ligge på PlayStation 5-spill, og det er ikke planlagt å vise frem alle konsolldetaljene her.

I tillegg sier avisen at flere presentasjoner kan følge denne i ukene og månedene etter der de kan gå mer inn på andre aspekter av konsollen.

Det siste vi hørte fra PlayStation-leiren var at Epics Unreal Engine 5-demo kjørte på en PlayStation 5. Utover det er få faktiske spill annonsert for konsollen, med noen titler som Assassin's Creed Valhalla og Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 som skal komme til både neste generasjon og til PlayStation 4 og Xbox One.

Microsoft hadde på sin side en demonstrasjon av Xbox Series X-spill for noen uker siden, som de høstet en del kritikk for i etterkant. I presentasjonen fokuserte de på en god del kommende tredjepartsspill.

PlayStation 5 og konkurrenten Xbox Series X skal begge slippes i år, som Sony og Microsoft selv har formidlet. Ingen endelig dato er satt ennå. Både Sony og Microsoft har forsikret om at lanseringen skal gå som planlagt inntil videre til tross for koronapandemien. Ingen av konsollene har fått veiledende pris.

Dersom du vil ha varsel om når PlayStation 5 får norsk pris, kan du abonnere på prisvarsel via vår samarbeidspartner Prisguiden.no.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden