Sony presenterer Heavy Rain

Stortittel vises på GC

Ambisiøse Heavy Rain blir grundig presentert på Games Convention i år.

Heavy Rain er et av de mest spennende spillene i Sonys PS3-stall. Denne interaktive thrilleren beskrives som et voksent eventyr der det er spillerne selv som får forme hvordan historien utarter seg.

Ferskt skjermbilde fra Heavy Rain.

Sony hevder at Heavy Rain blir en mørk, involverende og følelsesmessig engasjerende opplevelse. Spillet kommer fra Quantic Dream, og bygger videre på mange av de ambisiøse ideene fra det franske studioets forrige spill, Fahrenheit.

Gameplayet sentreres rundt historien, og de valgene du tar i spillet får reelle konsekvenser for hvordan denne utvikler seg. Handlinger kan få dramatiske og uforutsette konsekvenser.

Kontrollsystemet skal være svært intuitivt, slik at spillet blir så tilgjengelig som mulig. Her ønsker man ikke å fremmedgjøre spilleren ved hjelp av obskure statistikker og komplekse brukergrensesnitt – i stedet ønsker man å skape en så filmaktig opplevelse som mulig.

Ambisjonene til utviklerne gjelder mer enn bare gameplayet. Historien skal ta for seg temaer vi sjeldent ser i spill, og Sony beskriver det som et genuint modent spill for en ny verden av voksne gamere.

Lanseringen av dette spennende spillet vil finne sted sent neste år, men du kan se frem til mer informasjon om Heavy Rain om kort tid her på Gamer.no.

Siste fra forsiden