Sony setter en stopper for PlayStation TV i Japan

Er dette begynnelsen på slutten for streamingenheten?

Sony

Etter alt å dømme gir Sony opp streamingboksen PlayStation TV i Japan, om lag tre år etter at enheten først kom på markedet.

Sonys offisielle sider listes PlayStation TV nå under «End of Shipments», mens de via AV Watch forteller at boksen ikke skal sendes ut mer etter slutten av februar.

Ifølge nettstedet er grunnen at PlayStation TV – tidligere kalt PS Vita TV – ikke lenger er nødvendig i dagens marked. Da den ble lansert var tanken å gi en enkel måte for folk å spille spill på en hjemmekonsoll, men siden den gang har PlayStation 4 og PS Vita til en viss grad solgt så godt at PlayStation TV er overflødig.

Stoppes utenfor Japan også?

Interessant nok hevder nettstedet også at Sony ikke lenger vil satse på PlayStation TV utenfor Japan. For øyeblikket er det dog kun reportasjen til AV Watch som hevder dette.

Liten og enkel.
Sony

Sony lanserte PlayStation TV i Europa høsten 2014. Den lille boksen kan kobles til TV-en, og lar deg spille PS Vita-spill i tillegg til å åpne for bruk av diverse strømmetjenester. Du kan også strømme video fra en PlayStation 4 til den lille boksen, slik at du kan spille på en annen TV i huset om den med PlayStation 4-konsollen er opptatt.

Vi er også litt usikker på hva som skjer med et annet Sony-produkt.
Blir PlayStation VR utsatt til høsten? »

Siste fra forsiden