Sony søker nye prøvekaniner for stor PlayStation 4-oppdatering

Du kan være med å teste konsollens kommende funksjoner.

Sony

Sony jobber i disse dager med det konsollmakeren kaller den neste store oppdateringen til PlayStation 4, og i den forbindelse er det igjen et behov for prøvekaniner.

Sony ruller stadig ut nye funksjoner for PlayStation 4.
Audun Rodem, Gamer.no

Via sin offisielle blogg kunngjorde selskapet nylig en betatesting av oppdatering 5.5, som går av stabelen i februar. Alle som er interesserte i å teste konsollens kommende funksjoner kan melde sin interesse på PlayStations nettsider fra nå og frem til betaens begynnelse.

Nøyaktig hva som skal testes er foreløpig uvisst, da dette først vil avsløres ved en senere anledning.

Hemmelighetsstemplet

Registrering er åpent for alle over 18 år som er i besittelse av en PlayStation 4 med en aktiv PlayStation Network-konto. Det er imidlertid begrenset med plasser, og kun et utvalg av søkerne vil bli plukket ut.

De som får sitt navn trukket ut av hatten vil motta en e-post med instrukser om hvordan man laster ned betaens programvare. Dersom man på noe tidspunkt skulle ombestemme seg er det fullt mulig å melde seg ut av betaen, og gjenopprette konsollens tidligere programvare.

Sony påpeker ellers at deltakelse er strengt konfidensielt, og man har ikke lov til å dele informasjon fra testperioden med andre enn selskapet selv eller andre betadeltakere.

PlayStation 4 selger ennå i rasende tempo.
Hele 5,9 millioner eksemplarer ble solgt i jula »

Siste fra forsiden