Sony viser Killzone 2

Endelig har vi fått konkret informasjon om og ekte skjermbilder fra Killzone 2.

Killzone 2 var et av spillene Sony satset tungt på da de for første gang avdekket Playstation 3, men etter den første traileren (og alt oppstyret rundt) har det vært stille om Guerilla Games' nyeste skytespill. Nå har vi imidlertid fått de første detaljene om spillet.

Slik ser Killzone 2 ut i aksjon

I etterfølgeren til Killzone kastes du hodestups inn i konflikten mellom ISA og de brutale Helghast. To år etter angrepet på Vekta (som ble skildret i originalspillet) har ISA invadert helghastenes hjemplanet, og du er selvfølgelig blant de første stakkarene som sendes ned på den tungt befestede planeten.

Jobben din er å fange fiendesjefen selv, Hersker Visari, for på den måten å knekke motstandernes kampmoral og forhåpentligvis få slutt på den blodige krigen.

Allerede i det første angrepet på hovedstaden Pyrrhus viser det seg at oppgaven din skal bli vanskeligere enn forutsett - i tillegg til en mektig forsvarsstyrke har Helghast nemlig klart å utnytte planetens fiendtlige klima som en del av planetens forsvar.

Sony lover en omfattende, historiedrevet enspillerkampanje som gir oss en rekke interessante elementer. Blant annet må du tilpasse deg planetens klima for å overleve, og i tillegg loves vi avansert fysikksimulasjon og ødeleggelseseffekter. Spillet kommer også med omfattende flerspillermuligheter.

Det skrytes selvsagt også av spillets grafikkmotor, og nå som Sony endelig har lansert ekte skjermbilder fra Killzone 2 kan du selv bedømme spillets utseende.

Siste fra forsiden