Demo: Smashing Toys

Søte fartsleketøy

Her er en demo av det lekne racingspillet Smashing Toys.

Smashing Toys er et actionpreget racingspill hvor en rekke leketøy har blitt levende gjennom mystisk magi. Nå må de delta i ville billøp for å holde seg i live. Ved å vinne får de poeng som kan brukes til å skreddersy kjøretøyene.

Smashing Toys.

Som i flere andre arkaderacingspill er det ikke alltid nødvendig å være den dyktigste føreren på banen for å vinne. Det finnes nemlig en rekke ulike våpen som kan brukes for å kverke motstanderne, slik at du ufortjent kan krysse målstreken først. Men husk at de gjerne gjør det samme mot deg.

Spillet kommer met tre ulike verdener, 25 baner, en omfattende enspillerkampanje og muligheter for flerspiller. Dessuten skryter utviklerne av at selv om spillet deres fokuserer på arkaderacing, har det realistisk fysikk som blant annet sikrer autentisk ødeleggelse av leketøyene.

Nå har de franske utviklerne lansert en spillbar demo av Smashing Toys. Denne gir et lite innblikk i hva du har i vente om du kjøper spillet (som blant annet selges på Steamog GamersGate). Installasjonsfilen er på 466 MB, og du finner den her:

Mer informasjon om Smashing Toys finner du på spillets nettsted.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden