Mer Warhammer 40.000-action

Space Marine offisielt kunngjort

Skaperne av Dawn of War lager actionrollespill for konsoll.

Det er E3-tid neste uke, og som vanlig betyr det at vi i forkant av messen får massevis av spennende spillkunngjøringer. Nå har THQ og Relic Entertainment sluppet den første informasjonen om Warhammer 40,000: Space Marine, et actionrollespill for Xbox 360 og PS3.

Spillet foregår selvsagt i Warhammer 40,000-universet, som blander science fiction og fantasy. Krigen mellom menneskene, orkene og alle de andre slemmingene i universet raser videre uten stans, og det går ikke en dag uten kamp.

Du spiller en genetisk forbedret supersoldat som må bekjempe horder av orker og annet svineri ved hjelp av motorsagsverd, krigshammere og tunge skytevåpen. I løpet av spillet får du tilgang på en rekke våpen, gjenstander og egenskaper, og mot slutten kan du til og med beordre romskip til å angripe fiendene dine fra verdensrommet.

THQ har ikke gitt veldig mye informasjon om spillet på dette tidspunktet, men lover massevis av blodig action og heftig grafikk. Eurogamer, som har sett på spillet, forteller at det minner mer om God of War enn Diablo, og at du får direkte kontroll over angrepene til soldaten din.

Samarbeidsspill skal også være et fokus for utviklerne, og under demonstrasjonene fikk pressen se en gruppe på fire marinesoldater ta knekken på en gjeng orker.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden