Spennende nytt spill fra Capcom

De første skjermbildene til det nye spillet Okami har vakt oppsikt på nettet, og gameplayet virker kanskje like spennende.

I Okami sin dystre verden finnes det noen overnaturlige vesener som langsomt men sikkert suger ut livskraften (og fargene) av omgivelsene deres. Du spiller Amaterasu, solguden. Når du befinner deg på jordkloden har du form av en ulv, og som denne ulven må du finne disse vesenene og ødelegge dem, slik at livet og fargene kan komme tilbake til verden.

Selv om du er en gud har du ikke ubegrenset kraft. Hvor mye kraft du har er avhengig av hvor mange mennesker som tror på deg, og jo flere mennesker det er som tilber deg, jo lettere blir det for deg å overvinne monstrene. Det finnes i hovedsak to måter å få folk til å tilbe deg på; enten kan du vinne over de lokale monstrene for å bringe fargene tilbake, eller så kan du utføre mirakler basert på folks ønsker.

Selv om spillet høres relativt unikt ut, er det skjermbildene som vekker mest oppsikt. Grunnen er at spillets verden avbildes på en måte sterkt inspirert av tradisjonell japansk kunst. Med tanke på dette målet er grafikken svært vellykket, og skjermbildene ser faktisk ut som om de skulle være kunstneriske tegninger på papir. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden