Spill som Raiden i MGS5?

Ryktene svirrer takket være mystisk Kojima-nettsted.

Hideo Kojimas Metal Gear Solid-serie har en stor tilhengerskare. I tillegg til at spillene i seg selv har vært utrolig populære, har folk over hele verden trykket Kojimas egne politiske og filosofiske syn til sine bryst, Metal Gear har blitt nærmest en religion for mange.

Spillene har blitt universalt hyllet for sitt spennende snikegameplay, og heftige bosskamper. Men mest av alt har Kojuma, gjennom usedvanlig vellagde og ikke minst lange filmsekvenser, fortalt en gripende og spennende historie om Solid Snake og hans allierte og fiender.

Vår aldrende helt Snake

Etter at Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots ble sluppet i fjor har skaperen av serien hardnakket påstått at han er ferdig med serien. Men dette er det ikke alle som har trodd på, kanskje fordi han sa mye av det samme etter at arbeidet på spill nummer to i serien, Metal Gear Solid: Sons of Liberty, var ferdigstilt.

Det er takket være et mystisk nettsted at vi nå med ganske stor sikkerhet kan si at Kojima i alle fall jobber med noe. Med torden og lyn i bakgrunnen og øsende regn er det bare av og til de skjebnesvangre symbolene dukker opp på skjermen, tallet 5. En timer tikker og går på siden. Sist gang tallet hadde tikket helt ned ble den forrige bare erstattet med en ny timer. Frem til nå nylig er det bare et 5-tall som har blitt vist, som selvsagt har ført til ekstase blant håpefulle Kojima-fans. Metal Gear Solid 5, trenger vi å si mer?

Tallet, som også kan forstås som en bokstav S, har imidlertid nå fått selskap av en liten og stor bokstav E og tallet 3. E3-messen nærmer seg stygt, er det mulig at spillet annonseres der?

Det skjebnesvangre 5-tallet

I dette innlegget, hentet fra PSM3-magasinets blogg, hevdes det at det ikke er noen tvil om at et nytt Metal Gear Solid er på vei. Bloggen tar forbehold for at de sannsynligvis blir tvunget til å endre eller trekke tilbake påstanden av Kojima selv. Skal vi tro PSM vil det nye spillet omhandle den omstridte karakteren Raiden, mer spesifikt hans forvandling fra vanlig soldat til cyborg-ninja.

I følge ryktene vil det nye Metal Gear Solid uansett røpes i juni-utgaven av det japanske spillmagasinet Famitsu. Snake og Raiden-fans over hele verden holder pusten i påvente av en endelig annonsering.

(Kilde: IGN)

Siste fra forsiden