Spiller du Eve Online?

Da kan du få sjansen til å delta i den lukkede Dust 514-betaen.

Islandske CCP jobber på spreng med å ferdigstille sitt første skytespill, og nå trenger de spillernes hjelp til å prøvekjøre det. PlayStation 3-eksklusive Dust 514 går inn i en lukket betafase etter hvert, og man kan allerede melde interesse for å bli med, skal vi tro utviklernes blogg.

Et bilde fra spillets alfaversjon.

Det stilles likevel visse krav. Først og fremst må du være i besittelse av en PlayStation 3-konsoll og Internettilgang, ettersom dette er den eneste plattformen spillet utgis til. Deretter må du ha en aktiv konto i det massive nettrollespillet EVE Online, som også drives av islendingene.

Unik sammenfletting

Om du oppfyller disse kravene kan du melde deg på her. Det bør nevnes at ingen er garantert tilgang til betaen på dette punktet. Bloggen insinuerer samtidig at slusene vil åpne for andre spillere på et senere tidspunkt.

Datoen for når den lukkede betaen åpner er fortsatt ikke kjent, i likhet med slippdatoen for selve spillet.

Dust 514 er et science-fiction-skytespill som knyttes tett opp til PC-eksklusive EVE Online. Soldatene i konsollspillet skal kunne overta planeter på vegne av mogulene bak tastaturet, som deretter kan bygge ulike fasiliteter og utvinne ressurser fra dem. Sistnevnte kan også gjøre direkte inngrep ved å subsidiere utstyret til bakkesoldatene og avfyre gigantiske laserstråler.

Spillet skal utgis i løpet av andre kvartal i år, til PlayStation 3.

Les også: – Man må gjøre seg fortjent til Dust 514
Les også: Så mye koster Dust 514

Siste fra forsiden