Dragon's Dogma

Spillere flokker til Dragon's Dogma etter kunngjøringen av spillets oppfølger

Har ikke vært så populært på seks år.

Capcom

Capcom bekreftet forrige uke at en oppfølger omsider er på vei til rollespillet Dragon's Dogma. I kjølvannet av kunngjøringen har spillere kastet seg over den nå ti år gamle originalen, med de høyeste PC-spillertallene på seks år.

Dragon's Dogma: Dark Arisen.
Capcom

Ifølge nettstedet SteamCharts nådde Dragon's Dogma: Dark Arisen – PC-porteringen fra 2016 – en topp på 6582 samtidige spillere på mandag. Det er det høyeste tallet siden februar 2016.

Økningen i antall spillere er uten tvil hjulpet av at Dragon's Dogma: Dark Arisen er på tilbud, i forbindelse med kunngjøringen av Dragon's Dogma 2. Frem til fredag kan du sikre deg spillet på Steam for bare 47,84 kroner.

Actionrollespillet Dragon's Dogma ble opprinnelig lansert i 2012, til svært god kritikk. Vår egen Øystein Furevik roste spillet opp i skyene, og trillet en nier på terningen i vår anmeldelse.

– Dragon's Dogma tar tak i deg og drar deg inn i verdenen sin på en måte som får deg til å glemme alt annet. […] Spillet har en hypnotiserende rytme som tvinger deg tilbake selv om påkjenningene skulle bli store, var dommen fra Furevik.

LES OGSÅ: Capcom lar spillere teste Monster Hunter Rise-utvidelsen Sunbreak med stor demo »

Siste fra forsiden