Cyberpunk 2077

Spillere mottar invitasjoner til Cyberpunk 2077-beta

– Svindel, sier utvikleren.

CD Projekt RED

Populære produkter har en tendens til å bli utnyttet av svindlere, og så også i spillverdenen. Nå har CD Projekt RED kommet med en aldri så liten advarsel til spillere.

På den offisielle Twitter-kontoen til Cyberpunk 2077 opplyser utvikleren at det sendes ut falske invitasjoner til betatesting av studioets etterlengtede rollespill – som man altså trygt kan ignorere.

CD Projekt RED

Planlegger ingen betatesting

Invitasjonene er trolig en form for phishing-angrep som forsøker å utnytte spillets popularitet til å lure til seg sensitiv informasjon fra publikum, som igjen kan brukes til vinningskriminalitet eller andre former for kriminelle handlinger.

Utvikleren understreker at all offisiell kommunikasjon med både fans og innholdsskapere kommer fra en CDProjektRed.com-adresse, og aldri fra tredjeparter som måtte påstå å jobbe med utvikleren.

Når det gjelder en mulig betaversjon av spillet svarte CD Projekt RED i en egen Twitter-melding at det ikke foreligger noe planer om dette, for de mange som måtte lure.

Spillet er uansett ikke så fryktelig langt unna, selv om det som kjent er blitt utsatt flere ganger. Den opprinnelige lanseringsmåneden var april i år, men senere ble den utsatt til september, før den igjen ble flyttet til den 19. november – som altså er den endelige datoen.

I slutten av juni holdt studioet for øvrig en ny, lengre presentasjon av spillet.

Les også: CD Projekt RED kunngjorde Cyberpunk-serie for Netflix »

Siste fra forsiden