League of Legends / Telenorligaen

Spillerne som sikret fjorårets seriemesterskap er i poengnød

Riddle møter tabelltoer i jakten på seier i Telenorligaen søndag.

MyXMG/Riddle/Riot/Gamer.no

Vårsesongens fjerde runde i Telenorligaen spilles nå i helga, og på søndag er det duket for en spennende TV-kamp mellom myXMG og Riddle. Sistnevnte er desperate etter poeng for å nå sluttspillet, mens myXMG på sin side er ute etter å holde seg i toppsjiktet av tabellen.

Kampen spilles søndag 13. mars, klokken 18:00. Resten av kampoppsettet finner du på turneringssiden for ligaen.

Håkon «Flaker» Solberg i myXMG tror myXMG er bedre som lag, mens Riddle er sterkere individuelt.
Benedichte Breistøl

– Nøkkelen ligger i lagspillet

MyXMG ligger for øyeblikket på en andreplass på tabellen, med like mange poeng som Celestial Gaming. Lagkaptein og Jungle-spiller Håkon «F1aker» Solberg sier til Gamer.no at laget har ambisjoner om å nå sluttspill og at de har hatt en god utviklingskurve de siste ukene.

– Vi forbedrer spillet vårt fra runde til runde. Først og fremst vil vi nå sluttspillet. Dersom vi klarer det er samtlige enige om at en seier ikke er umulig.

Når han blir spurt om motstanderlaget, svarer kapteinen at han tror myXMG er bedre til å spille sammen som et lag, mens Riddle er sterkere individuelt.

– Det er vanskelig å finne store svakheter i et lag som Riddle, men jeg tror vi kan slå dem i alle banene om vi har dagsformen på plass. Nøkkelen til å vinne ligger definitivt i lagspillet, sier han til Gamer.no, før han legger til:

– Hele oppgjøret kommer til å bli avgjort av kampen mellom Jungle-spillerne. Jeg har slått «Dipzey» i Top Lane mann-mot-mann før, og jeg er klar for å gjøre det samme i jungelen.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE:

Vis mer

Simon «Slemp» Ellefsen (Top)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Nikolai «Mood» Martinsen (ADC)
Joakim «Accziz» Torsvik (Support)

DISSE SPILLER FOR MYXMG:

John Martin «just Boytoy» Sejer Aamodt Sørensen (Top)
Håkon «Flaker» Solberg (Jungle)
Christopher «Speyzz» Bekken (Mid)
Christian «Akama» Petterson (ADC)
Kristoffer «kîsse» Sakshaug (Support)

Tidligere seriemestere i ny organisasjon

Spillerne som sikret fjorårets seriemesterskap for Oslo Lions ble for kort tid siden kapret av Riddle etter at de stod uten kontrakt med sin daværende klubb.

Laget står for øyeblikket kun med ett poeng etter tre runder, og har en snuoperasjon foran seg dersom de vil leve opp til sine egne ambisjoner om å vinne Telenorligaen igjen. Lagkaptein og Jungle-spiller Adrian «Dipzey» Kjellesvik ser derimot ikke dette som et problem:

– Det skal vi nok klare, da vi allerede har spilt mot de beste lagene. På den andre siden så vet man aldri, men jeg er 99% sikker på at vi kommer oss til sluttspillet, forteller han til Gamer.no.

Les også
– Jeg er glad på «mikki» og «Grusarn» sine vegne
Adrian «Dipzey» Kjellesvik i Riddle er selvsikker før helgens kamp mot myXMG. Her er han avbildet som Oslo Lions-spiller under finalen i fjor høst.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

I tillegg til en ny organisasjon har spillerne fått med seg treneren Fredrik «N3imad» Rødli. I følge kapteinen er tilskuddet veldig nyttig.

– Han hjelper oss med å spille smart istedenfor å bare gå for å drepe motstanderen helt blindt. Å ha en trener hjelper veldig mye og vi merker forbedringer for hver uke. Vi spiller fortsatt aggressivt, bare smartere. Totalt sett er vi sterkere nå enn tidligere.

Kjellesvik virker selvsikker i at de skal klare å snu trenden for Riddle med sin aggressive spillestil de var kjent for under Lions-banneret. Kapteinen har også troen på at de kommer til å slå myXMG i helgas oppgjør, og sier at kampen ikke kommer til å bli avgjort i jungelen.

– Jeg skal ta ham mann-mot-mann. Hadde kampen blitt avgjort av Jungle-spillerne, vinner vi 2-0 lett, sier han spøkefullt før han avslutter:

– Vi har sterkere spillere i alle rollene.

Oppgjøret mellom myXMG og Riddle kan du følge på GamerTV søndag 13. mars klokken 18:00.

Siste fra forsiden