Vant du VIP-billetter til Resident Evil-fest?

Spillfest i Oslo

Her er vinnerne av VIP-billetter til lanseringsfesten for Resident Evil 5.

Resident Evil 5 fikk en sterk åtter i vår anmeldelse. Spillet kommer i salg fredag 13. mars, til Xbox 360 og Playstation 3. Kvelden før, 12. mars klokken 20, inviterer Capcom til lanseringsfest på utestedet Betong i Oslo.

Spesialutgaven av Resident Evil 5 for Playstation 3. Xbox 360-utgaven er identisk.

Her kan man treffe andre Resident Evil-spillere, journalister, bransjefolk og kanskje en og annen kjendis. Underveis vil Steinar Sagen fra Radioresepsjonen tilby guidet tur gjennom gatene i Kijuju, og man kan skyte zombier med softgun for å vinne premier. Ved midnatt er det lagt opp til felles marsj til en nattåpen Platekompaniet-butikk i Bogstadveien.

I forrige uke gav vi våre lesere sjansen til å vinne tre VIP-billetter til denne lanseringsfesten. For kunne vinne måtte du vite at hovedpersonen i Resident Evil 5 heter Chris Redfield, og at det første spillet i Resident Evil-serien kom ut i 1996.

Nå har vi trukket ut tre riktige svar, og de heldige vinnerne er:

  • Eirik Falck Sæther fra Moss
  • Roger Haugedal fra Notodden
  • Remi Nyvoll fra Sandefjord

Arrangementet er i utgangspunktet gratis og åpent for alle over 18 år. VIP-billettene sikrer imidlertid køfri inngang, ett eksemplar hver av spillets spesialutgave (til valgfri plattform), en t-skjorte, en nøkkelring, en minnepinne, samt drikke på festen. Hver av de tre vinnerne kan ta med seg inntil tre venner, men alle må selv sørge for transport til Oslo.

Vinnerne vil bli kontaktet, slik at de kan få billettene og ytterligere informasjon om arrangementet. Gratulerer!

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden