Spillsuksess for Michael Jackson

Millioner har gått til innkjøp av The Experience, med popkongen selv i hovedrollen.

De fleste store kunstnere tjener mest penger etter sin død. Nå skal det litt til i Michael Jacksons tilfelle, med det fantastiske platesalget han hadde, men nå har i hvert fall den avdøde artisten suksess på spillfronten.

Action med Kinect.

Ifølge Eurogamer kan nemlig utgiver Ubisoft melde at Michael Jackson: The Experience har passert to millioner solgte eksemplarer. Spillet kom ut til DS, PSP og Wii 25. november, dermed er tallene spesielt imponerende.

Vi har nemlig til gode å få levert versjonene til PlayStation 3 og Xbox 360. I samme slengen som salgsskryten kunne imidlertid Ubisoft avsløre at disse kommer i salg fra 14. april. Da med støtte for henholdsvis Move og Kinect, de nye kontrollsystemene på PS3 og 360.

HD-utgaven av spillet vil ha en litt mer omfangsrik låtliste, med blant annet Blood on the Dancefloor og I Just Can't Stop Loving You som nye sanger. Flere vil bli avslørt i tiden som kommer.

Michael Jackson: The Experience ikler deg i rollen som det gigantiske musikkikonet, og du skal fremføre noen av hans største hits. Ikke bare må du synge som Michael Jackson, men du må også utføre de kjente dansebevegelsene hans på stuegulvet. Har du det som skal til?

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden